49

KONJSKIH MOČI

 

Karti z močjo do 49 konjskih moči (odvisno od starosti ter želje posameznika) bodo zadovoljili še tako  zahtevne adrenalinske navdušence. S sposobnostjo pospeška od 0 do 100 km/h v 3 sekundah vam postrežejo s pravo dozo adrenalina ter dirkaškega navdušenja, ki ga težko dobite kje drugje. Vse to pa se odvija na dobro zavarovani progi, namenjeni takim edinstvenim izkušnjam.

180

KM/H

Hitrosti tudi do 180 km/h bodo izpolnile željo po adrenalinu vsakega moto šport navdušenca. V kombinaciji s profesionalnim kadrom, ki je izkušnje nabiral na svetovnem nivoju v tovarniških ekipah, boste tako doživeli pravo dirkaško izkušnjo.

1005

METROV

Proga v Slovenji vasi, ki se nahaja v bližini Ptuja, ponuja 1005 metrov čistih užitkov. Namensko zgrajena za dirkaška doživetja, poskrbi za varno ter brezskrbno izkušnjo. Po predhodnem dogovoru je možna organizacija najema tudi na drugih karting progah v vaši bližini.

DARILNI BON

Darilni bon je enkratno darilo s katerim boste razveselili zaposlene v vašem podjetju, sodelavce, vaše bližnje ali pa bo nekomu polepšal rojstni dan.